Het alles-in-1 pakket van:

Multifiber

Met het alles-in-1 pakket van Multifiber haal je een razendsnelle glasvezelverbinding in huis, waarmee je alles aan kan wat de toekomst gaat brengen!

Ideaal voor iemand zoals jij! Iemand voor wie het internet niet snel genoeg kan zijn, en voor wie het TV-pakket niet uitgebreid genoeg kan zijn. Plus ook nog eens bellen over je nieuwe verbinding. Het is simpelweg een totaalpakket met alles erop en eraan; exact wat je nodig hebt!


Toch nog op zoek naar meer informatie over Multifiber? Benieuwd naar andere pakketten, opties en mogelijkheden bij Multifiber? Of toch liever direct bij Multifiber bestellen?

All-in-one Instap

Geen gedoe, gewoon goed!
54
95 Per maand
  • Meer dan voldoende internet voor de hele familie met 250 Mb/s
  • Interactieve TV via ons eigen Multivisie platform, inclusief ESPN Compleet
  • Gratis wifi router en installatie door onze monteur
  • Voordelige belkosten vanaf 6ct/min
  • Uitgebreid aanbod voor mobiele telefonie

Bestelformulier

Haal het glasvezel van de toekomst direct in huis!

"*" indicates required fields

DD dash MM dash YYYY
Aanhef*
Bevestiging & controle*

Bestelling geplaatst

Hoe gaat het nu verder?

Heb je je bestelling voor het glasvezel van de toekomst geplaatst, dan gaan we er voor zorgen dat je in 3 eenvoudige stappen gebruik kan gaan maken van je nieuwe verbinding!

  1. Je ontvangt van Fiber Crew een bestelbevestiging van jouw bestelling. Daarna geven wij jouw bestelling door aan de gekozen provider.
  2. De provider zal contact met je opnemen, je bestelling bevestigen en doornemen hoe het opleverproces er bij hen precies uit ziet, wat je kan verwachten, en wanneer jouw verbinding voor je klaar staat.
  3. Je verbinding wordt door je nieuwe provider op de afgesproken datum opgeleverd. Je kan nu gebruik maken van het glasvezel van de toekomst!