Het alles-in-1 pakket van:

Onvi

Met het alles-in-1 pakket van Onvi haal je een razendsnelle glasvezelverbinding in huis, waarmee je alles aan kan wat de toekomst gaat brengen!

Ideaal voor iemand zoals jij! Iemand voor wie het internet niet snel genoeg kan zijn, en voor wie het TV-pakket niet uitgebreid genoeg kan zijn. Plus ook nog eens bellen over je nieuwe verbinding. Het is simpelweg een totaalpakket met alles erop en eraan; exact wat je nodig hebt!


Toch nog op zoek naar meer informatie over Onvi? Benieuwd naar andere pakketten, opties en mogelijkheden bij Onvi? Of toch liever direct bij Onvi bestellen?

Triple play 1GB

De alles-in 1 provider
58
00 Per maand
  • Razendsnelle glasvezelverbinding van wel 1.000Mbps
  • Interactieve TV via Canal Digitaal inclusief ESPN Compleet & Film1
  • Optioneel: Vaste telefoonlijn | Onvi Mobiel, onbezorgd bellen
  • Internet-only vanaf €40,50 leverbaar

Bestelformulier

Haal het glasvezel van de toekomst direct in huis!

"*" indicates required fields

DD dash MM dash YYYY
Aanhef*
Bevestiging & controle*

Bestelling geplaatst

Hoe gaat het nu verder?

Heb je je bestelling voor het glasvezel van de toekomst geplaatst, dan gaan we er voor zorgen dat je in 3 eenvoudige stappen gebruik kan gaan maken van je nieuwe verbinding!

  1. Je ontvangt van Fiber Crew een bestelbevestiging van jouw bestelling. Daarna geven wij jouw bestelling door aan de gekozen provider.
  2. De provider zal contact met je opnemen, je bestelling bevestigen en doornemen hoe het opleverproces er bij hen precies uit ziet, wat je kan verwachten, en wanneer jouw verbinding voor je klaar staat.
  3. Je verbinding wordt door je nieuwe provider op de afgesproken datum opgeleverd. Je kan nu gebruik maken van het glasvezel van de toekomst!