Het alles-in-1 pakket van:

Plinq

Met het alles-in-1 pakket van Plinq haal je een razendsnelle glasvezelverbinding in huis, waarmee je alles aan kan wat de toekomst gaat brengen!

Ideaal voor iemand zoals jij! Iemand voor wie het internet niet snel genoeg kan zijn, en voor wie het TV-pakket niet uitgebreid genoeg kan zijn. Plus ook nog eens bellen over je nieuwe verbinding. Het is simpelweg een totaalpakket met alles erop en eraan; exact wat je nodig hebt!


Toch nog op zoek naar meer informatie over Plinq? Benieuwd naar andere pakketten, opties en mogelijkheden bij Plinq? Of toch liever direct bij Plinq bestellen?

Alles-in-1

57
50 Per maand
  • Razendsnel en stabiel 500/500 Mbps glasvezel internet
  • AVM Fritz!Box router in bruikleen
  • Gratis upgrade naar 1.000 Mbps internet
  • Interactieve TV met 90+ basiszenders
  • ESPN Compleet 12 maanden gratis (t.w.v. €120,00)

Bestelformulier

Haal het glasvezel van de toekomst direct in huis!

"*" indicates required fields

DD dash MM dash YYYY
Aanhef*
Bevestiging & controle*

Bestelling geplaatst

Hoe gaat het nu verder?

Heb je je bestelling voor het glasvezel van de toekomst geplaatst, dan gaan we er voor zorgen dat je in 3 eenvoudige stappen gebruik kan gaan maken van je nieuwe verbinding!

  1. Je ontvangt van Fiber Crew een bestelbevestiging van jouw bestelling. Daarna geven wij jouw bestelling door aan de gekozen provider.
  2. De provider zal contact met je opnemen, je bestelling bevestigen en doornemen hoe het opleverproces er bij hen precies uit ziet, wat je kan verwachten, en wanneer jouw verbinding voor je klaar staat.
  3. Je verbinding wordt door je nieuwe provider op de afgesproken datum opgeleverd. Je kan nu gebruik maken van het glasvezel van de toekomst!