Alle providers op het

Netwerk van de toekomst

De keuze is aan jou

Alle Nederlandse providers

Kies je voor glasvezel van de toekomst, dan kies je voor Keuze. Keuze uit wel 9 providers die Nederland rijk is! Want waarom verplicht kiezen tussen de 2 grote providers, als er veel meer providers in Nederland zijn? Providers die misschien wel veel beter bij je passen!

En met de keuze uit meer dan 10 providers, is er voor ieder wat wils! Ga jij voor de hoogste snelheid, een uitgebreid televisie abonnement, onbeperkt bellen, of juist een internet-only verbinding? De keuze is helemaal aan jou!

De aangesloten providers

Fiber

Glasvezel voor iedereen

In 2026 is nagenoeg alles verbonden met de snelheid van het licht. Daar waar we vroeger in 2023 ruim voldoende hadden aan 1.000Mbps hebben we vandaag de dag meer bandbreedte nodig om met van alle gemakken te kunnen blijven genieten. Fiber Nederland heeft zich altijd tot doel gesteld om een supersnelle glasvezel internetverbinding te leveren tegen een uitstekende prijs die voldoet aan die behoefte maar zonder fratsen, lokkertjes en venster tarieven. Samengevat in supersnel, stabiel glasvezel internet waar ons mooiste applaus is wanneer we niks horen van onze tevreden klanten omdat het werkt zoals het bedoeld is.

Freedom

Ga voor veilig en vrij internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. Wij bieden je namelijk niet alleen een stabiele internetverbindingen via glasvezel, digitale tv en bellen, maar vechten ook voor een veilig en vrij internet. We hebben er bijvoorbeeld in 2026 voor gezorgd dat datalekken zijn geminimaliseerd en het internet meekijkvrij is. Zo kun jij met een gerust hart veilig en vrij appen, mailen en surfen. Zonder dat er iemand stiekem met je meekijkt.

Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. Wij werken namelijk liever aan tevreden klanten en veiliger en vrijer internet dan voor ‘winstgraaiende’ aandeelhouders.

Jonaz

Internet, TV en Bellen; veel te voordelig!

In 2026 hebben we eindelijk afgerekend met de jaarlijkse prijsverhogingen van de grote providers. Met onze glasvezelprijsgarantie en ons scherpe tarief van €39,95 (wat we al sinds 2015 hebben) zorgden we ervoor dat je in 2026 nog net zoveel betaalt voor je verbinding als in 2015. Wel zo eerlijk!

Want razendsnel glasvezel internet hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, en hoeft al helemaal niet elk jaar duurder te worden. Door techniek slim in te zetten, en alleen te leveren waar mensen echt op zitten te wachten, kan het allemaal veel voordeliger! Zo gezegd, zo gedaan!

Multifiber

Geen gedoe, gewoon goed

Weet je het nog? 2023 was het jaar waarin jij koos voor de diensten van multifiber! Sinds die tijd zijn we jouw betrouwbare provider en geniet je volop van 250 Mbit/s internet in combinatie met het meest complete TV-pakket via ons eigen Multivisie platform. Met de hele familie tegelijk online is nu nog belangrijker en met de 250 Mbit/s kom je niets tekort. Je kijkt je favoriete programma’s gemakkelijk en snel via onze TV App of nog via de originele decoder.

Want de beste internetverbinding is supersnel, veilig en betrouwbaar! Ervaar je problemen? Zelfs nu in 2026 heeft onze servicedesk voor elk probleem een oplossing.

Al drie jaar lang zijn wij jouw betrouwbare provider en dat voor nog geen € 54,95 p/m!

Netrebel

Rebellen gaan voor keuzevrijheid

Netrebel staat voor keuzevrijheid daarom hebben wij geen verplicht modem, telefonie en TV bij ons internet. Het is een ilusie om te denken dat je anno 2026 als provider alles het beste kunt. Daarom laten we alle extra producten over aan anderen zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: geweldig internet bouwen. De beste deal creëer je zelf.

Onvi

Een 5 sterren provider!

Met onze hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbits heb je altijd meer dan voldoende. Ons basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/Begin Gemist, ESPN Compleet, ESPN Watch App, Film1 en Canal Digitaal TV App. Wij staan elke werkdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch voor je vragen klaar. Nu tijdelijk de eerste drie maanden € 20,- korting.

Plinq

PLINQ denkt dat in 2026 keuzevrijheid voor de eindklant heel belangrijk is geworden. Door ons ruime dienstenaanbod kunnen wij inspelen op deze veranderde vraag. De basis van onze dienst is altijd stabiel en betrouwbaar glasvezel internet. De rest bepaald u als klant lekker zelf, maximale keuzevrijheid dus!

Met ons dienstenaanbod leveren wij graag een positieve bijdrage aan uw persoonlijke situatie. Is uw woning bijvoorbeeld veilig en slim verbonden via ons internet, kunt u middels zorg op afstand langer zelfstandig thuis wonen of bezoeken wij misschien wel samen een concert in de Metaverse?

Wij dragen graag ons steentje bij, zodat wij allemaal verbonden kunnen zijn!

RapidXS

Supersnel en ongelimiteerd internet voor de laagste prijs

Televisie kijken via een decoder is achterhaald, streamen is het helemaal! Elk huishouden in Nederland streamt zijn favoriete programma, serie of film met een druk op de knop via de verschillende streamingsdiensten. Je bepaalt zelf welke streamingsdiensten je gebruikt en wat en wanneer je ernaar kijkt.

Daarnaast is het flexwerken immens populair geworden; je hebt thuis de snelste en meest stabiele internetverbinding nodig. Dus wil jij ongelimiteerd en supersnel internet voor de beste prijs? Lekker streamen, gamen en thuiswerken? We’ve got your back.

Bij RapidXS heb je al een 1.000 Mbit/s verbinding voor € 39,50 per maand!

Stipte

Het meest complete Alles-in-1 pakket

Stipte is een aanbieder die al meer dan 25 jaar actief is in Nederland. Stipte is het ideale pakket voor iedereen die niet kan kiezen. Stipte levert het meest complete Alles-in-1 pakket Nederland. Altijd de hoogst mogelijke snelheid, veruit het grootste standaard zenderpakket inclusief zenders als ESPN Compleet, Eurosport 1 en 2, Discovery, TLC, BBC en daarbij worden de diensten van Stipte altijd geleverd met een VIP-installatie. De monteur gaat pas weg als alles het doet én u weet hoe het werkt.

Keuze gemaakt?

Heb je een keuze tussen de aangesloten providers kunnen maken? Staat jouw favoriete provider er ook tussen? Of ben je misschien wel overtuigd door een provider die helemaal nieuw voor je is. Hoe dan ook, leuk dat er een keuze voor je tussen zit!

Gelijk het internet van de toekomst in huis halen? Voer dan de postcodecheck op deze pagina uit, en bekijk wat de mogelijkheden op jouw adres zijn!

Wat zijn de mogelijkheden op mijn adres?